Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», για την υγεία του πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη.

Σημειώνεται ότι ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος.

«Η κατάσταση κρίνεται σταθερή. Δεν είναι διασωληνωμένος, έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στο δεξιό μηριαίο και στη δεξιά κνήμη. Φέρει επίσης κατάγματα στην άνω και κάτω γνάθο, στα ζυγωματικά, στη σπονδυλική στήλη. Αιμοδυναμικά είναι σταθερός, αναπνευστικά είναι σταθερός. Είμαστε σε σταθερή κατάσταση. Σε έναν πολυτραυματία θεωρητικά υπάρχει κίνδυνος, αλλά με τα δεδομένα τα τωρινά, θεωρώ ότι είμαστε σε μια καλή σταθερή κατάσταση, κρίσιμη μεν, σταθερή δε και αυτό είναι σημαντικό», δήλωσε αρχικά για τον Μανώλη Παπακαλιάτη.

«Τα παιδιά του είναι στο πλευρό του. Ευτυχώς, δεν έχει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, έχει μια μικρή αιμορραγία που αντιμετωπίζεται συντηρητικά. Τα υπόλοιπα πιστεύω και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα γιατί μπορούν να γίνουν επιπλοκές λόγω των καταγμάτων», κατέληξε ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.