Στην εκπομπή «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά παραχώρησε συνέντευξη ο Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος μίλησε για τη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην ερώτηση για το πώς αισθάνεται που έχει μεταφερθεί από το θέατρο στη Βουλή, ο Διαμαντής Καραναστάσης σχολίασε: «Ήταν ανυπόφορη αυτή η μετάβαση. Για έναν καλλιτέχνη που έχει μάθει στη δημιουργία, το να είμαι σε έναν χώρο που μου αφαιρεί αυτό το δημιουργικό κομμάτι, είναι πάρα πολύ ευνουχιστικό» σημείωσε αρχικά.

«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πουλάμε παραμύθια. Αυτό που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσπαθούμε να κάνουμε μαζί, το να υπερασπιστούμε τους πολίτες και την κοινωνία, η ακτιβιστική της δικηγορία και η αγάπη προς τους ανθρώπους, όλο αυτό θα το φέρουμε στη Βουλή. Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης με τη Ζωή και αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας σε νούμερα πάρα πολύ δυνατά» συμπλήρωσε.

«Μου λένε άνθρωποι που ξέρουν την κοινή πορεία μου με τη Ζωή “είσαι ο Μουρίνιο”, και απαντώ ότι “ναι, αλλά έχω τη… Μέσι”. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που έχει απεριόριστη αγάπη. Είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι που αυτό διατηρεί και στην πολιτική και δικηγορική της σταδιοδρομία, την τόσο σημαντική. Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και στα αλήθεια ιδιοφυής».