Με αφορμή τις εμφανίσεις που κάνει αυτό το διάστημα σε νυχτερινό μαγαζί της Κύπρου, η Καίτη Γαρμπή εγκαινιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος. Μέσα από το τρέιλερ της εκπομπής, που θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή στον Alpha Κύπρου, παρακολουθούμε την αγαπημένη τραγουδίστρια να προσεγγίζει μια σειρά θεμάτων.

Ανάμεσα σε άλλα, η Καίτη Γαρμπή φαίνεται να ανατρέχει σε παρελθοντικά γεγονότα και τονίζει τα εξής σχετικά με την περίοδο που υπήρξε θύμα ένοπλης ληστείας στο σπίτι της: «Εκείνη τη στιγμή το ότι ο άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω στα μάτια μου… γίγαντα. Ήταν ψύχραιμος και τους είπε «θα σας δώσω ότι θέλετε». Πραγματικά θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί πάνω στην τρέλα τους, δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν».

Στη συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή περιγράφει τον Διονύση Σχοινά λέγοντας: «Ο Διονύσης είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Αυτός ο άντρας με έκανε να νιώθω βασίλισσα. Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κρατάει, τώρα, 30 χρόνια».

Κλείνοντας, παραδέχεται: «Αν ο Διονύσης μού έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη». Η νέα τηλεοπτική της συνέντευξη θα προβληθεί αυτή την Κυριακή από την Κυπριακή τηλεόραση.