Ο ιστότοπος TMZ δέχτηκε σφοδρές αντιδράσεις μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του άψυχου σώματoς του Λίαμ Πέιν, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

To ΤΜΖ έδειξε εικόνες που έδειχναν το χέρι, τη μέση και τα τατουάζ του διάσημου τραγουδιστή και πρώην μέλους του συγκροτήματος «One Direction», επιβεβαιώνοντας έτσι τον θάνατό του.

«Δεν δείχνουμε ολόκληρο το σώμα, αλλά φαίνεται καθαρά το τατουάζ του, ένα ρολόι στο αριστερό του χέρι και ένας σκορπιός στην κοιλιά του» σημειώθηκε στο άρθρο του TMZ, με τους θαυμαστές του Λίαμ Πέιν να ξεσπούν κατά της αμερικανικής ιστοσελίδας και να ζητούν να αποσυρθούν οι συγκεκριμένες εικόνες. Λίγα λεπτά αργότερα, οι εικόνες «κατέβηκαν», ωστόσο στο διαδίκτυο υπάρχουν.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ασφάλειας του Μπουένος Άιρες, Πάμπλο Πολιτσίκιο, δήλωσε στο Associated Press ότι ο Λίαμ Πέιν «έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του». Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο μετά από αναφορά για «επιθετικό άνδρα που πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ». Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί άκουσαν έναν θόρυβο και εντόπισαν τη σορό του τραγουδιστή στην αυλή του ξενοδοχείου.