Η Μπάγια Αντωνοπούλου καταγγέλλει πως οδηγός λεωφορείου στο Περιστέρι της επιτέθηκε λεκτικά, το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο οδηγός λεωφορείου εκνευρίστηκε επειδή δεν τον άφησε να περάσει μπροστά από το αυτοκίνητό της. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στο X ένα βίντεο με τα τελευταία δευτερόλεπτα της έντασης ανάμεσα στον οδηγό και την ίδια.

«Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δεν πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Και μη χειρότερα» σημείωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου στη λεζάντα του βίντεο.

«Δεν έκανα κάτι που να προκαλέσει τον οδηγό. Δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει και άρχισε να τραμπουκίζει. Άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να με βρίζει χυδαία» ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τόνισε ότι ο οδηγός του λεωφορείου έχει φερθεί με παρόμοιο τρόπο και σε άλλες γυναίκες. «Εμένα με νοιάζει τέτοιοι βαρύμαγκες να μην φερθούν ξανά έτσι» σχολίασε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η ένταση της Μπάγιας Αντωνοπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη

Σημειώνεται ότι προς το τέλος της συζήτησης της Μπάγιας Αντωνοπούλου με την εκπομπή «Το Πρωινό», υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στη δημοσιογράφο και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Όλα ξεκίνησαν όταν η τηλεκριτικός σχολίασε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν θα έπρεπε να πει στον οδηγό του λεωφορείου «θα σε βγάλω στα κανάλια» και πως αφού είναι δημοσιογράφος θα έπρεπε να κινηθεί διαφορετικά.

«Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο για να με βγάλουν σε εκπομπή. Εσείς με πήρατε» απάντησε η Μπάγια Αντωνοπούλου. «Ο νόμος μάς προστατεύει και όχι η απειλή της δημοσιότητας» σχολίασε με τη σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη, με την Μπάγια Αντωνοπούλου να σημειώνει ότι κάτι τέτοιο είναι προβοκατόρικο καθώς θυματοποιεί τον θύτη και κάνει θύτη το θύμα.

Δείτε το σημείο στο 07:33: