Η μήνυση που κατέθεσε η πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ, Λορέν Πιτσιότα, σε βάρος του γνωστού ράπερ περιλαμβάνει μια καταγγελία όπου υποστηρίζει ότι ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε από τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι, να κάνει σεξ με τη μητέρα της, ενώ εκείνη θα τους έβλεπε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Λορέν Πιτσιότα καταγγέλλει ότι ο Κάνιε Γούεστ της έδειξε SMS που είχε ανταλλάξει με την Μπιάνκα Σενσόρι στις 28 Σεπτεμβρίου 2022, στα οποία τόνιζε ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της. Η πρώην βοηθός του Κάνιε Γουεστ υποστηρίζει ότι ο γνωστός ράπερ της έδειξε επίσης απάντηση της Μπιάνκα Σενσόρι όπου έγραψε ότι η μητέρα της είναι παντρεμένη.

Η σοκαριστική καταγγελία περιλαμβάνεται στη μήνυση που κατέθεσε η Λορέν Πιτσιότα στις 8 Οκτωβρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια σύμφωνα με την οποία ο Κάνιε Γουέστ τη βίασε και τη νάρκωσε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο Σον «Ντίντι» Κομπς.

Η 35χρονη ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον ράπερ τον Ιούλιο του 2021, όταν εκείνος ετοιμαζόταν να λανσάρει τα νέα προϊόντα της εταιρείας του.