Ο Τιμ Μπάρτον και η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκαν στην τελετή έναρξης του φεστιβάλ κινηματογράφου «Lumière 2024» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στη Λυών της Γαλλίας. Οι δυο τους κρατιόντουσαν από το χέρι και έδειχναν πολύ αγαπημένοι.

Η Μόνικα Μπελούτσι μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ξεχωριστή βραδιά στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ο διάσημος σκηνοθέτης της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο κεφάλι της. «Χθες το βράδυ στην τελετή έναρξης του 16ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière στη Λυών με τον Τιμ Μπάρτον», έγραψε η γοητευτική ηθοποιός στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας τους.

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον ήρθαν πιο κοντά τον Οκτώβριο του 2022 στο φεστιβάλ κινηματογράφου «Lumière», όπου ο Τιμ Μπάρτον παρέλαβε το βραβείο για το επίτευγμα ζωής από τα χέρια της Μόνικα Μπελούτσι. Μάλιστα λένε ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά».

H Mόνικα Μπελούτσι ήταν ελεύθερη από τότε που χώρισε τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre, το 2019. Υπήρξε επίσης παντρεμένη από το 1997 έως το 2013 με τον Βενσάν Κασέλ όπου απέκτησαν δύο κόρες: την Ντέβα και την Λεονί.

«Για μένα η Λυόν είναι έρωτας» σημείωσε η Μόνικα Μπελούτσι στους δημοσιογράφους το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.