H κόρη του Βενσάν Κασέλ και της Μόνικα Μπελούτσι έχει γίνει ήδη ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της ηλικίας της, με συνεργασίες πολλών εκατομμυρίων με σπουδαία brands από τον χώρο της μόδας, όπως «Dior», «Dolce & Gabbana» και «Sisley». Η Ντέβα Κασέλ, η οποία θυμίζει έντονα τη μητέρα της σε νεότερη ηλικία, γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της, όπου έγινε πλέον 20 ετών.

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ από πολύ μικρή ηλικία μαγνήτισε τα βλέμματα ως ένα παιδί δύο ανθρώπων που ξεχώρισαν για την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά και για το ταλέντο τους. Από τη μία, έχουμε την αξεπέραστη γοητεία της Μόνικα Μπελούτσι, η οποία θεωρείται από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, και από την άλλη τον cool και γάλλο μποέμ, Βενσάλ Κασέλ, που η ιδιαίτερη ομορφιά του τον έχει αναδείξει σε έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Η 20χρονη Ντέβα Κασέλ μοιάζει να κληρονόμησε τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο γονείς της και το πρόσωπό της είναι η επιτομή της φρεσκάδας και της ανεπιτήδευτης φυσικής ομορφιάς.

Σε ηλικία 15 ετών, η Ντέβα Κασέλ φωτογραφήθηκε στην πρώτη της μεγάλη δουλειά για την προώθηση του αρώματος «Shine» της Dolce & Gabbana, ποζάροντας με ένα λευκό φόρεμα στο Αμάλφι της Ιταλίας. Θυμίζουμε ότι η μητέρα της, Μόνικα Μπελούτσι, αποτελεί μούσα του διάσημου οίκου και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους ιταλούς σχεδιαστές.

Πέρα από το μόντελινγκ, η Ντέβα Κασέλ ασχολείται και με την υποκριτική. Σε συνέντευξή της στο «Numéro», η Ντέβα Κασέλ έχει δηλώσει: «Νομίζω ότι θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να βρεθώ στο ίδιο πλατό με τους γονείς μου, γυρίζοντας μια ταινία ή μια σειρά. Μερικές φορές συζητάμε την ιδέα. Είμαι ανοιχτή σε αυτό, αλλά όχι ακόμη, αφού νιώθω ότι έχω πολύ δρόμο να διανύσω πρώτα».

Η πρώτη της ταινία ήταν το «The Beautiful Summer» όπου αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Τζίνια, ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στη σειρά του Netflix «Il Gattopardo», όπου υποδύεται την ελκυστική Αντζέλικα.

Oι ευχές των γονιών της για τα γενέθλιά της

Η Ντέβα Κασέλ γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004 και, με αφορμή τα 20ά γενέθλιά της, δέχτηκε τις δημόσιες ευχές των γονιών της, Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ.

Ο γάλλος ηθοποιός έγραψε στην κόρη του μέσω του προφίλ του στο Instagram: «Χρόνια Πολλά, αγαπημένη μου. Πριν από 20 χρόνια σαν σήμερα με έκανες ευτυχισμένο και περήφανο πατέρα. Σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο». Ο Βενσάν Κασέλ ανέβασε κοινά τους στιγμιότυπα από το παρελθόν, αλλά και από το σήμερα.

Μετά την ανάρτηση του Βενσάν Κασέλ στο Instagram και η Μόνικα Μπελούτσι ευχήθηκε στην κόρη τους, σημειώνοντας: «Αγάπη μου, Χρόνια Πολλά! Πολλή ευτυχία για αυτή τη σημαντική μέρα και για τη ζωή σου! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις».

Σημειώνεται ότι ο Βενσάν Κασέλ ήταν παντρεμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι από το 1999 μέχρι το 2013. To ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες, την Ντέβα και τη Λεονί. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1996 στο πλατό της γαλλικής ταινίας του Gilles Mimouni «L’ Appartement». Το φλογερό ειδύλλιο κράτησε για 4 περίπου χρόνια πριν επισημοποιηθεί η σχέση τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την κλειστή και λιτή γαμήλια τελετή να λαμβάνει χώρα στο Μονακό.

Aυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της Μόνικα Μπελούτσι, η οποία προηγουμένως ήταν για 4 χρόνια στο πλευρό του ιταλού φωτογράφου, Claudio Basso, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 1994. Όσο για τον Βενσάλ Κασέλ, μετά τη Μόνικα Μπελούτσι, παντρεύτηκε το γνωστό μοντέλο, Τίνα Κουνακέι, στη νοτιοδυτική Γαλλία στις 24 Αυγούστου του 2018 μετά από δύο χρόνια σχέσης και απέκτησαν μία κόρη, την Αμαζονί. To ζευγάρι χώρισε το 2023.