Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον παρευρέθηκαν στα βραβεία «Globo d’Oro» στη Ρώμη, όπου η Ιταλίδα ηθοποιός έλαβε το βραβείο «Premio Alla Carriera».

Η 59χρονη ιταλίδα σταρ τράβηξε τα βλέμματα καθώς επέλεξε ένα total black outfit. Τη Μόνικα Μπελούτσι συνόδευσε ο 65χρονος σύντροφός της και σκηνοθέτης, Τιμ Μπάρτον. Οι δυο τους κρατιόντουσαν από το χέρι και έδειχναν πολύ αγαπημένοι.

«Αγαπάω τον Τιμ και έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον. Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές πτυχές μας σε κάτι φωτεινό. Οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι’ αυτό», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Μόνικα Μπελούτσι για τον αγαπημένο της.

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον ήρθαν πιο κοντά τον Οκτώβριο του 2022 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λιόν, όπου ο Τιμ Μπάρτον παρέλαβε βραβείο από τα χέρια της Μόνικα Μπελούτσι. Μάλιστα λένε ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά».

H Mόνικα Μπελούτσι ήταν single από τότε που χώρισε τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre, το 2019. Υπήρξε επίσης παντρεμένη από το 1997 έως το 2013 με τον Βενσάν Κασέλ όπου απέκτησαν δύο κόρες: την Ντέβα και την Λεονί.