Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πολυαγαπημένη του, Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στην ΜΕΘ από τις 25 Σεπτεμβρίου, όπου κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Τότε με τη μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή, το μάθημα είναι ότι ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς και άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες, «το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι». Έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο. Αυτό είναι και το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη κι άλλο κουράγιο. Πάντα και η πιο δύσκολη ιστορία έχει ένα δώρο, αρκεί να το παρατηρήσεις και να το κοιτάξεις από αυτή την πλευρά. Με τα χρόνια έμαθα να δημιουργώ ασφάλεια για τον εαυτό μου. Να είμαι δηλαδή σε μια δουλειά που θα νιώθω ασφάλεια. Ότι οι άνθρωποι ξέρουν τη δουλειά τους, με αγαπούν, τους αγαπώ, περνάμε ωραία και το πολύ βασικό είναι να δημιουργείται ένα ωραίο κλίμα», πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.