Στις 6 Οκτωβρίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά ακόμα δεν έχει διευθετηθεί το θέμα με την τέφρα της ηθοποιού.

Ο στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει την τέφρα στο σπίτι του μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τόνισε πως δεν ξέρει πλέον τι να την κάνει. «Έχω την τέφρα, την πήρα νόμιμα από τη Ριτσώνα, με την υπογραφή του διευθυντή. Όχι, δεν τη θέλω εδώ, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά, να κρατάς τη ζωή ενός ανθρώπου. Πρέπει αυτό το πράγμα να τελειώσει. Έχω ζητήσει να συναντηθώ με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, να δούμε αν θα γίνει αυτό που είχαν πει στη Μαίρη τότε» σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: «Της έλεγαν τότε της Μαίρης ότι θα γίνει ένα μουσείο κλπ. Η Μαίρη πάντα έλεγε ότι θέλει η τέφρα της να σκορπιστεί στο Σούνιο, αυτή ήταν η επιθυμία της. Έχω ζητήσει συνάντηση με το “Χαμόγελο”, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Βλέπω μια αδιαφορία, το κτήμα έχει εγκαταλειφθεί, η μάντρα έχει πέσει. Δεν ξέρω τι θέλουν να κάνουν. Περιμένω λίγο ακόμα».