Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος της Ζήνας Κουτσελίνη και αφού μίλησαν για το ζήτημα της παχυσαρκίας και των κιλών του, μίλησαν για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι 50 στα 51. Είναι μια άλλη συζήτηση ο γάμος. Θα πρέπει να μιλήσω πολύ για τους γονείς μου και τα βιώματά μου και αυτή η κουβέντα δεν μπορεί να γίνει τώρα. Πάντως από κάπου προέρχεται και όλη αυτή η ιστορία με έχει φέρει σε αυτό το σημείο» είπε ο παρουσιαστής για το γεγονός ότι αποφεύγει τον γάμο.

«Εγώ δεν ήξερα να αγαπάω, τώρα κάνω τα πρώτα βήματα. Δεν ήξερα να ακούω, νόμιζα ότι άκουγα. Γι’ αυτό και έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες σχέσεις της ζωής μου που ήμουν τόσο βλάκας. Ερωτιάρης ήμουν. Ξεκινούσα μία σχέση με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσω, ότι δεν υπάρχει αγάπη. Ήταν δικό μου το πρόβλημα, δεν είχε να κάνει με τη γυναίκα. Να περάσουμε καλά και θα χωρίσουμε. Δεν μπορούσα να δώσω, αλλά ούτε και να καταλάβω. Είμαι σίγουρος ότι πέρασε γυναίκα στη ζωή μου που θα προσπάθησε να μου πει ότι “σ’ αγαπάω”, με αγάπησε και εγώ δεν μπορούσα να αγαπήσω. Αν ανοίξω αυτή τη συζήτηση θα πάμε σε σκληρό ροκ. Είναι τόσο δύσκολο να σπάσει αυτό το πράγμα, να πεις ότι αγαπάς αλλά είμαι στη φάση να πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη, όχι αυτά τα ψεύτικα σ’αγαπώ στην τηλεόραση που είναι εμετός» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αυτό που βιώνω με τη Νάνσυ είναι η πρώτη φορά που ένιωσα ότι υπάρχει ανταπόκριση. Προσπαθώ πάντα να αποφεύγω τις υπερβολές. Γιατί η υπερβολή προσπαθεί να δείξει κάτι άλλο και όχι την ουσία» πρόσθεσε.

«Άσε, να ρωτήσεις τον Αναστάση μου τι πατέρας είμαι γιατί εγώ ό,τι και να πω θα είναι μπούρδα. Κάνω τεράστιο αγώνα να είμαι όσο μπορώ καλύτερος πατέρας. Είναι πολύ δύσκολο, υποκλίνομαι σε όλους τους ανθρώπους που δίνουν τα πάντα στα παιδιά τους» τόνισε ο παρουσιαστής.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν συγχωρώ τους γονείς μου σε κάποια πράγματα»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τους γονείς του: «Εγώ πέρασα δύσκολα σαν παιδί. «Εγώ πέρασα δύσκολα σαν παιδί. Έχω πει κάποια πράγματα κατά καιρούς, αλλά δεν θέλω να την ανοίξω αυτή τη συζήτηση ακόμη. Εγώ σήμερα παρακαλάω τον Αναστάση να πάει να γίνει χορευτής, επειδή του αρέσει ο χορός. Εμείς περάσαμε χρόνια πάρα πολύ δύσκολα, που ήταν πολύ σκληρά. Αν δεν κάναμε αυτό που ήθελε ο πατέρας, αν δεν ήμασταν αυτό που ήθελε ο πατέρας, είχαμε επιπτώσεις» σημείωσε.

«Μέχρι τα 27 μου φαντάσου ότι έψαξα να βρω πεθερικά που θα άρεσαν στους γονείς μου και θα περνούσαν καλά αυτοί. Με ενδιέφερε τα πεθερικά να ταιριάζουν με τους γονείς μου, κοιτούσα και αυτό. Θέλω να σου πω ότι η λατρεία και η παράνοια του πώς μεγαλώναμε ήταν πάρα πολύ διαφορετική. Μου έχουνε δώσει και πάρα πολύ καλά στοιχεία οι γονείς μου, αλλά μου έχουν δώσει και πράγματα που δεν θέλω να τα έχω μέσα μου. Όχι απλά δεν τα θέλω, θέλω να τα ξεριζώσω, να πάρω την καρδιά μου να την ξεριζώσω. Στη φάση του ξεριζώματος πονάει πάρα πολύ και πολλές φορές επειδή αφήνουν τα αποτυπώματά τους οι γονείς μας… Ξαναλέω, για να μην τους αδικήσω, ότι μου έχουν δώσει και καταπληκτικά πράγματα και τους ευχαριστώ, γιατί η δική τους βοήθεια με έχει φέρει και μέχρι εδώ. Αλλά και πάρα πολλά… Θα μου πεις λάθος τους, έτσι μεγάλωσαν, δεν με νοιάζει. Δεν τους συγχωρώ σε κάποια πράγματα, ας πήγαιναν να τα αλλάξουν. Γιατί αυτή η ιστορία ότι «τρέχαμε να δουλέψουμε, τρέχαμε να τα προλάβουμε, τρέχαμε να τα κάνουμε», δεν μου αρκεί πια», σημείωσε.