Το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε το δικό του ρεπορτάζ για την κατάρρευση της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου.

«Έχω ακούσει από χθες το βράδυ διάφορες αηδίες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Για το ποιος τη στενοχώρησε, αν ήταν στενοχωρημένη ή δεν ήταν. Θα σας πω εγώ την αθέατη πλευρά από τα παρασκήνια, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι έχω φίλους πολλούς που ήταν στο πλευρό της Μαρινέλλας. Έχω όλο το ρεπορτάζ και θα είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που θα πω. Η Μαρινέλλα στις 8 η ώρα είναι στη σκηνή του άδειου Ηρωδείου με μπικουτί και κάνει πιο ευδιάθετη από ποτέ, με κέφι πολύ, την τελευταία της πρόβα. Όντως υπάρχει ένας ελαφρύς πονοκέφαλος, μία ελαφριά αδιαθεσία που μεταφέρει συνέχεια στους συνεργάτες της. Όμως, όπως μου περιγράφουν, η Μαρινέλλα είναι ένας στρατιώτης, μια γυναίκα που πάει πρώτη στην πρόβα και φεύγει τελευταία», σημείωσε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Στο πρώτο ανέβασμα στη σκηνή που την ανέβασαν δύο συνεργάτες. Είναι 86 χρονών, προφανώς σκηνικά πάντα την κρατάνε κάποιοι, όμως λέει ανεβαίνοντας στη σκηνή. «Ρε παιδιά λίγο το πόδι μου», αυτό είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή. Παραπονέθηκε ότι είχε έναν πόνο ή ένα μούδιασμα στο πόδι. Είναι ένα σημάδι εγκεφαλικού που έρχεται ή ξεκινάει να δημιουργείται» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, επικαλούμενος ανθρώπους που βρίσκονταν στο Ηρώδειο.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, πρόσωπα πίσω από τη σκηνή και που γνωρίζουν από μουσική αντιλήφθηκαν ότι η Μαρινέλλα φάλτσαρε στο δεύτερο τραγούδι. Στο τρίτο τραγούδι τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, με τους θεατές να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Ρέμος, που συμμετείχε στη συναυλία, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Μαρινέλλα όταν την άκουσε να ερμηνεύει το δεύτερο τραγούδι.