Στο επίκεντρο βρέθηκε ξανά η Νατάσα Μποφίλιου μετά τη συναυλία της στον Λυκαβηττό. Η γνωστή τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού και δέχτηκε σκληρή κριτική για το φόρεμα που φορούσε στη μεγάλη της συναυλία.

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας, γιατί τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», ήταν τα λόγια της Νατάσας Μποφίλιου πάνω στη σκηνή.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο που αφορούσαν το φόρεμά της με πολλούς να κάνουν λόγο πως κόστιζε 2.000 ευρώ. «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός». «Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν», είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα σχόλια κατά της τραγουδίστριας.

Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου

Η Νατάσα Μποφίλιου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σχετικά με το φόρεμα που φόρεσε στη συναυλία της στον Λυκαβηττό και την αξία του. Η τραγουδίστρια λοιπόν δημοσίευσε στα Instagram Stories μια φωτογραφία από την εμφάνισή της και αποκάλυψε πόσο κοστίζει το φόρεμα.

Νατάσσα Μποφίλιου

«Είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φοράει;», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Στην εκπομπή του Mega, «Buongiorno», σχολίασαν το συγκεκριμένο θέμα το πρωί της Δευτέρας, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει τα εξής: «Ειλικρινά με τέτοιο μήνυμα, τέτοιο παράστημα, τη δύναμη της φωνής είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φορά; Και ποια επανάσταση; Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε, ως όφειλε να κάνει. Είναι τα φιτίλια μιας συζήτησης που θα μας αποσυντονίσουν από το βασικό, τον λόγο της Νατάσας».