Ερωτήσεις για τη Μαρία Σολωμού δέχτηκε ο Mente Fuerte από δημοσιογράφους κατά την ημέρα θετικής ενέργειας, που έγινε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Ο ράπερ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Weekenders» και φάνηκε ενοχλημένος καθώς όλες οι ερωτήσεις αφορούσαν την γνωστή ηθοποιό.

Για το τραγούδι «Έμπλεξα με μια σγουρομάλλα τρελή», ο Mente Fuerte είπε: «Σου άρεσε; Είναι ένα καλοκαιρινό κομμάτι. Είναι αφιερωμένο σε όλες τις σγουρομάλλες». ο ράπερ δεν επιβεβαίωσε ότι είναι αφιερωμένο στη Μαρία Σολωμού, η οποία πρωταγωνιστεί και στο βίντεο κλιπ.

«Όταν το άκουσε η Μαρία για πρώτη φορά, τι σου είπε;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος με τον ίδιο να ζητά να πάνε στην επόμενη ερώτηση. «Σας έχω δει, έχετε έρθει και μαζί, είναι πίσω. Κάνει χαμό. Σε ακολουθεί παντού η Μαρία», είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος με τον Mente Fuerte να απαντά και πάλι: «Επόμενη ερώτηση». «Όταν συνάντησες τη Μαρία στο podcast», ξεκίνησε να λέει η ρεπόρτερ με τον Mente Fuerte τότε να αντιδρά λέγοντας: «Επόμενη ερώτηση. Θα με ρωτήσεις κάτι για μένα;».