Ο Mente Fuerte, o oποίος πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στη Μαρία Σολωμού, έγραψε δύο μηνύματα στο προφίλ του στο Instagram καθώς δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια αλλά και μηνύματα μίσους.

«Όταν διαβάζω σχόλια είναι τόσο στενάχωρο που καταλαβαίνω πόσο δυστυχισμένοι είναι κάποιοι άνθρωποι που πληκτρολογούν τόσο κακία και μίσος. Ελπίζω να είναι απλά ένας τρόπος να ξεσπάσουν και να μην είναι τόσο δηλητηριασμένες οι ψυχές τους» σημείωσε ο γνωστός τράπερ για να επανέλθει λίγο πιο μετά με δεύτερο μήνυμα, αναιρώντας τα λόγια του.

«Ψέματα, είμαι ράπερ, οπότε σας γράφω στα α… μου» ανέφερε στο δεύτερο story του ο Mente Fuerte.

O Μunte Fuerte ήταν καλεσμένος στο διαδικτυακό κανάλι της Μαρίας Σολωμού στο YouΤube και οι δύο τους μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και τις καταχρήσεις. «Το ότι επιλέγουμε να ανεβάζουμε πράγματα μαζί, είτε κάνουμε παρέα, είτε κάνουμε σεξ, είτε κάνουμε οτιδήποτε είναι δικό μας πρόβλημα που δε θέλουμε να το πούμε. Και εγώ σέβομαι το γεγονός ότι επειδή είσαι πάρα πολύ μεγαλύτερή μου, δε θες να πεις ότι τα έχουμε γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι τη μαμά σου» είπε ο γνωστός τράπερ στην ηθοποιό.