Ο Πέτρος Κουσουλός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno» και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος, θα βάπτιζε την κόρη του τον Σεπτέμβριο, αλλά τελικά το μυστήριο αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο.

«Πολλά προγραμματίζονται στη ζωή. Ο Σεπτέμβριος δεν μας βγαίνει, αλλά νομίζω μέσα στον Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι. Οι προετοιμασίες της βάπτισης έχουν ήδη ξεκινήσει για να είμαστε on time. Η Ευαγγελία ασχολείται περισσότερο, είναι γυναικείο θέμα. Οι άντρες καλό είναι να μην παρεμβαίνουν πολύ και να μην μπαίνουν στα παπούτσια της γυναίκας. Μια συμβουλή είναι να λέμε σε όλα “ναι”» σχολίασε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Θα βαφτίσουμε την μπέμπα, μπορεί να γίνει και γάμος. Έχουμε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά μπορεί να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να γίνει η βάφτιση και να περάσουμε καλά με αγαπημένα πρόσωπα και εκλεκτούς καλεσμένους. Θα είναι κλειστή η βάφτιση, λίγοι και καλοί. Να περάσουμε ωραίες στιγμές» αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.