Ο Νταγκ Έμχοφ, σύζυγος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, έδειξε τη νέα του αγορά δίσκων βινυλίου, στην οποία περιλαμβάνονται κλασικά LP από τους «The Stone Roses» και τους «New Order».

Πριν από τo ντιμπέιτ ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και την Κάμαλα Χάρις, ο σύζυγος της, Νταγκ Έμχοφ και ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επίσκεψη στο δισκοπωλείο Latchkey στη Φιλαδέλφεια.

Ο καθένας αγόρασε δύο LP, επιδεικνύοντας τη γοητεία τους σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Έμχοφ. Στο βίντεο ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις είπε αποκαλύπτοντας τους δύο δίσκους που είχε αγοράσει: «Αυτοί είναι δύο δίσκοι που εξακολουθώ να ακούω μέχρι σήμερα».

Οι δίσκοι που έδειξε είναι το ντεμπούτο, ομώνυμο άλμπουμ των «The Stone Roses» του 1989 και το «Brotherhood» των «New Order», που κυκλοφόρησε το 1986. «Υπέροχα άλμπουμ» πρόσθεσε ο Νταγκ Έμχοφ.

Ο Γκάβιν Νιούσομ από την άλλη επέλεξε πιο κλασικούς δίσκους, αποκαλύπτοντας το «Kind of Blue» του Μάιλς Ντέιβις και το «Hold Out» του Τζάκσον Μπράουν. «Όχι άσχημα» είπε ο Νιούσομ για τις επιλογές του Έμχοφ, και πρόσθεσε για τη δική του επιλογή: «Μόνο ένας είναι εκλιπών, υπέροχος Μάιλς Ντέιβις. Και αυτό κοστίζει λίγο περισσότερο, οπότε μπορούσα να αντέξω οικονομικά μόνο δύο. Όμως, Καλιφόρνια – Τζάκσον Μπράουν. Αυτός ο δίσκος είναι γεμάτος Καλιφόρνια».

Ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου, Μαρκ Φαλέτι είπε σε συνέντευξή του στο «Salon» ότι οι Έμχοφ και Νιούσομ «έθεσαν μερικές ερωτήσεις για το κατάστημα, αλλά κυρίως ήθελαν απλώς να μιλήσουν για μουσική». Ο Φαλέτι πρόσθεσε ότι επίσης εντόπισαν ένα τμήμα του δισκοπωλείου για μουσική «soft/dad/yacht rock» και είχαν μια συνομιλία για τις μπάντες του είδους. Ανέφερε ακόμη ότι εξεπλάγησαν όταν είδαν πόσοι πολλοί καλλιτέχνες εντάσσονται στο είδος.

Πηγή: ΑΠΕ