Η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μητέρα της και την μάχη που δίνει με την άνοια. Η ασθένεια αυτή έχει επηρεάσει την καθημερινότητα της αγαπητής ηθοποιού, η οποία ανέφερε ότι στρέφεται στην «εργασιοθεραπεία».

«Οι άνθρωποι που φροντίζουν ανθρώπους με άνοια, υποφέρουν πάρα πολύ. Επιβαρύνεται πάρα πολύ η καθημερινότητά τους. Είναι αβάσταχτη ασθένεια. Είναι επικίνδυνα τα πάντα. Ακινητοποιείσαι οικονομικά, ψυχολογικά, σωματικά… Είμαστε πολύ μόνοι. Τα χρήματα που χρειάζεται να δώσω, δεν δικαιολογούνται πουθενά, κανένα ταμείο δεν στα γράφει. Θα ήθελα να προτείνω να έχουμε μια φορολογική ελάφρυνση, να μας περνάνε τα έξοδα», ανέφερε αρχικά η Ελένη Ράντου στην εκπομπή Στούντιο 4.

«Εμένα με έχει διαλύσει από πάρα πολλές πλευρές. Με έχει κάνει να νιώσω αβοήθητη. Δεν μπορώ με αυτό το πράγμα να συμφιλιωθώ. Κάθε φορά έρχεται ένα άλλο στάδιο που είναι ακόμα χειρότερο. Ξέρεις τι έχω κάνει; Δουλεύω πάρα πολύ για να αποσπάσω την προσοχή μου, για αντιπερισπασμό. Είναι 7 χρόνια και ακόμα πηγαίνω και βλέποντας την κατάσταση και λυγίζω… Η φθορά είναι πολύ άγριο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.