Η ταινία για τη ζωή του Ρόμπι Γουίλιαμς «Better Man», στην οποία ο άγγλος τραγουδιστής υποδύεται τον εαυτό του ως μαϊμού με τεχνολογία CGI (δημιουργία εικόνων μέσω υπολογιστή) έκανε πρεμιέρα στον Καναδά, στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF).

Ο τραγουδιστής εξέπληξε τους θαυμαστές του όταν ανέβηκε στη σκηνή μετά την προβολή και ερμήνευσε ζωντανά το «Forbidden Road» πρωτότυπο τραγούδι από την ταινία που θα προταθεί για Όσκαρ.

O άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, έγινε γνωστός ως μέλος του ποπ συγκροτήματος «Take That» από το 1990 έως το 1995. Ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του το 1996, σημειώνοντας επιτυχία με τα τραγούδια «Angels».

Σε σκηνοθεσία του Μάικλ Γκρέισι, που είναι γνωστός για τo «The Greatest Showman», η ταινία είναι μια φρέσκια και διασκεδαστική εκδοχή μουσικής βιογραφίας. Ο Μάικλ Γκρέισι έγραψε το σενάριο μαζί με τους Όλιβερ Κολ και Σάιμον Γκλίσον, οι οποίοι κάνουν το ντεμπούτο τους ως σεναριογράφοι.

Ο Μάικλ Γκρέισι σε συνέντευξή του όταν ανακοίνωσε τη δημιουργία της ταινίας έκανε λόγο για «ιστορία ενός υπερήρωα» ενός καθημερινού ανθρώπου που είχε μεγάλα όνειρα και ακολούθησε τα όνειρά του, τα οποία τον οδήγησαν σε ένα απίστευτο σημείο. Δεν είναι ο καλύτερος τραγουδιστής ή χορευτής και όμως κατάφερε να πουλήσει 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, τόνισε.

Ο τραγουδιστής στη συζήτηση που ακολούθησε μετά την προβολή της ταινίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος αν και όπως είπε έχει ήταν η τέταρτη φορά που την παρακολούθησε.

Πηγή: ΑΠΕ