Η 29χρονη Μις Λίβανος, Μάγια Ρεΐντι, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φέχμι Καραγκουλά, ο οποίος είναι εγγονός του ιδρυτή της εφημερίδας «An Nahar», τον περασμένο Μάιο στο Λονδίνο.

To ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια δεύτερη γαμήλια τελετή σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και στη συνέχεια ακολούθησε μια χλιδάτη δεξίωση κάτω από την αψίδα Καλατράβα στην είσοδο του ΟΑΚΑ. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Βίκυ Καγιά και η Μαρίνα Βερνίκου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram εντυπωσιάζουν και θυμίζουν σκηνικό από παραμύθι. Η Μαρίνα Βερνίκου που ήταν καλεσμένη στον χλιδάτο γάμο, σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram: «Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω την όμορφη γαμήλια γιορτή της Μάγια Ρεΐντι και του Φέχμι, του γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Καρίμ. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική – από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατελείωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Είθε αυτή να είναι η αρχή πολλών καταπληκτικών περιπετειών μαζί!».

Το δείπνο ήταν καθιστό, τη μουσική της βραδιάς είχε αναλάβει ορχήστρα και όλα τα λουλούδια στα τραπέζια ήταν λευκά. Η νύφη στη δεξίωση έκανε πριγκιπική εμφάνιση φορώντας νυφικό που είχε ουρά πολλών μέτρων.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο στο Λονδίνο.