H 29χρονη influencer Tahlia Skaines, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 followers στο Instagram, προκάλεσε αντιδράσεις με το φόρεμα που επέλεξε όταν πήγε καλεσμένη σε γάμο.

Η 29χρονη Αυστραλή δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες της με το φόρεμα που έβαλε στον γάμο φίλων, το οποίο ήταν άκρως αποκαλυπτικό και σε λευκό χρώμα. Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι μια τέτοια επιλογή ήταν εντελώς λάθος καθώς επισκίασε τη νύφη.

«Θα της ζητούσα ευγενικά να αλλάξει ρούχα ή να φύγει», υποστήριξε ένας, ενώ ένας άλλος έγραψε ότι δεν είναι σωστό να φοράει μια γυναίκα λευκό φόρεμα όταν είναι καλεσμένη σε γάμο. «Δεν σεβάστηκε τη νύφη», σχολίασε κάποιος άλλος.

Κάποιος άλλος ισχυρίστηκε ότι το φόρεμα ήταν «κακόγουστο» και την έκανε να μοιάζει σαν να προσπαθεί να ανταγωνιστεί τη νύφη, και κάποιος άλλος ισχυρίστηκε ότι η Skaines ήθελε να τραβήξει την προσοχή.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, η αυστραλή influencer διευκρίνισε ότι αν και το φόρεμα φαινόταν λευκό, ήταν baby pink.