Ο ηθοποιός Χάρης Χιώτης μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τα αστεία περιστατικά που του έχουν συμβεί, περιγράφοντας μία παράσταση στην οποία κλήθηκε να παίξει τον επαίτη. Ωστόσο, η ασφάλεια του κτιρίου δεν ήταν ενήμερη και έτσι τον «πέταξαν έξω».

«Αφορά σε μία παράσταση που κάναμε στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού, τον Πλούτο του Αριστοφάνη. Εκεί ο σκηνοθέτης είχε την ιδέα η παράσταση να ξεκινάει με το όνειρο ενός επαίτη, όπου είναι ένας χαρακτήρας που έμπαινε στην παράσταση με το δεύτερο κουδούνι, έκανε τον κύκλο, ερχόταν ο σκηνοθέτης στο αυτί και μου έλεγε: σε παρακαλώ πρέπει να βγεις έξω γιατί εδώ πρέπει να ξεκινήσει η παράσταση, έβγαινα έξω, ακολουθούσαν οι λόγιοι των υπευθύνων και στο 3ο κουδούνι έμπαινα ξανά εγώ, έκανα την ίδια διαδικασία. Ανέβαινα στη σκηνή, πήγαινα στο κέντρο, ξάπλωνα, κοιμόμουν και ξεκινούσε η παράσταση με το όνειρο ενός επαίτη» περιέγραψε αρχικά ο Χάρης Χιώτης, ο οποίος συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά «Αρχελάου 5» της ΕΡΤ.

«Ξεκινάω λοιπόν, εμφανίζομαι, λέω σας παρακαλώ πολύ πεινάω, κάτι να φάω, αρχίζω και περπατάω, δεν είχαμε ειδοποιήσει τα παιδιά, τους σεκιούριτι και την ασφάλεια του θεάτρου ότι θα συμβεί αυτό, οπότε όπως περπατάω ξεκινάει ένας άνθρωπος να μου λέει “σε παρακαλώ βγες έξω, εδώ έχουμε έρθει να δούμε παράσταση”, έρχεται ο σεκιούριτι, κολλάει στο αυτί και μου λέει “σε παρακαλώ, άνθρωπέ μου πρέπει να βγεις έξω”. Με τα πολλά, αρχίζει ο περισσότερος κόσμος να γιουχάρει, βγαίνω έξω με τον σκηνοθέτη, πηγαίνω στη γωνία μου, περιμένω και στο 3ο κουδούνι πρέπει να εμφανιστώ ξανά. Ξαναβγαίνω λοιπόν, σηκώνεται μια κυρία επάνω μου πετάει 1 ευρώ πάνω μου και μου λέει “πάρε αυτό να πας να φας” και σε κάποια στιγμή γυρίζω για να ανέβω στη σκηνή. Με το που πατάω στο πρώτο σκαλοπάτι πετάγεται ένας θεατής και φωνάζει “ανέβηκε στη σκηνή”, οπότε με γραπώνει ο σεκιουριτάς, κατεβαίνουν και τρεις θεατές και με πιάνουν χειροπόδαρα και με βγάζουν έξω από το θέατρο. Με άφησαν έξω από το θέατρο στον Κολωνό» συμπλήρωσε ο Χάρης Χιώτης.