Τις τελευταίες προετοιμασίες για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν κάνει η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του MEGA, λίγες ημέρες πριν πει την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές από τη μεσημεριανή πλέον ζώνη του σταθμού, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A μέσα από το προφίλ της στο Instagram, απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις του κοινού.

Πώς ξεπερνάς το άγχος σου;

Στις δύσκολες περιόδους τα κάνω όλα μέχρι να δω τι λειτουργεί. Κάθε φορά είναι διαφορετική. Μπορεί να μπαίνω στο αμάξι και να οδηγώ ώρες. Κλαίω. Τραγουδάω. Χορεύω. Εξαφανίζομαι από όλους. Ζητάω τους πάντες γύρω μου να μείνω μόνη μου και να σκεφτώ. Ταξιδεύω. Κοιτάω το ταβάνι. Χαζεύω τη θάλασσα. ό,τι περνάει από το χέρι μου μέχρι να δω πώς θα βρω τη δύναμη μου.

Τι καινούργιο να περιμένουμε φέτος στην εκπομπή σου; Καλή σεζόν.

Παιχνιδιάρικη διάθεση. Νέα. Κέφι. Χαρά. Τέλεια παρέα. Εκπλήξεις. Τρέλα. Ό, τι δηλαδή φροντίζουμε να έρχεται σε σας καθημερινά.

Είσαι χαρούμενη που ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν;

Δεν το πιστεύω καν ότι το project που λέγεται «Πάμε Δανάη» φέτος γίνεται πέντε ετών. Αυτή η φωτογραφία είναι η μέρα που έκανα το πρώτο ραντεβού με τον Πέτρο Μπούτο για να μου πει ότι με σκέφτεται για… κάπου χωρίς να πηγαίνει το μυαλό μου. Είναι απίθανο που όλο αυτό με τα εύκολα, τα δύσκολα, τις αλλαγές, την ενηλικίωση μου σε αυτόν τον τομέα, τα ακατόρθωτα, τα αναπάντεχα, έφτασε να μετράει τέσσερα χρόνια τηλεοπτικό αέρα. Αυτό οφείλεται σε πολύ κόσμο απ’ την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα και σε τεράστιο ποσοστό του χρωστάω/χρωστάμε σε σας. Σας ευχαριστώ και ευχαριστούμε. Νιώθω μεγάλη χαρά, τιμή, ανυπομονησία, ευλογία.