Η Ελ Μακφέρσον προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή της στα νέα της απομνημονεύματα με τίτλο «Life, Lessons, and Learning to Trust Yourself».

Το 60χρονο μοντέλο, αφού αποκάλυψε ότι έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο του μαστού για επτά χρόνια και αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία πηγαίνοντας κόντρα στις συμβουλές 32 γιατρών, μίλησε και για τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Η Ελ Μακφέρσον, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Carrie & Tommy» ότι έπινε σφηνάκια βότκας αφού έβαζε τα παιδιά της για ύπνο, ενώ τώρα είναι πάνω από 20 χρόνια νηφάλια.

Η δημοσιογράφος ρώτησε το διάσημο μοντέλο: «Μιλάτε για το πώς βάζατε τα παιδιά στο κρεβάτι και μετά πίνατε σφηνάκια βότκας μέχρι να λιποθυμήσετε. Ήξεραν άλλοι ότι το κάνατε αυτό;». «Όχι», απάντησε η Ελ Μακφέρσον, η οποία αποκάλυψε στη συνέχεια ότι έκανε εμετό τρεις φορές πριν κοιμηθεί για να προσπαθήσει να απαλλαγεί από το αλκοόλ από το σώμα της. «Σκέφτηκα ότι αν κάνω εμετό δεν θα είχα το αλκοόλ στο σύστημά μου. Πόσο απαίσιο είναι αυτό;», σημείωσε χαρακτηριστικά και ξέσπασε σε γέλια από αμηχανία.