Η αναφερόμενη διαμάχη μεταξύ των πρωταγωνιστών του «It Ends With Us», Blake Lively και Justin Baldoni, μπορεί να βγήκε στο φως της δημοσιότητας κατά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, αλλά προφανώς υποβόσκει εδώ και πολύ καιρό.

Ένα νέο δημοσίευμα του Rolling Stone, που δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου, αναφέρει ότι οι δημιουργικές διαφορές τους δεν ήταν μυστικό στο πλατό, με ένα άτομο μάλιστα να λέει ότι «όλοι ήξεραν ότι δεν συμπαθούσε ο ένας τον άλλον».

Οι θαυμαστές παρατήρησαν για πρώτη φορά την ένταση μεταξύ της Lively, εκτελεστικής παραγωγού, και του Baldoni, σκηνοθέτη της ταινίας, αφού δεν αλληλεπιδρούσαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας Τύπου, με τους περισσότερους ηθοποιούς και τη συγγραφέα Colleen Hoover να κάνουν συνεντεύξεις Τύπου μόνο με τη Lively. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι δυο τους συγκρούστηκαν στο post-production, και η Lively «επέβαλε» το δικό της μοντάζ, το οποίο φέρεται να είναι το μοντάζ που προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Ωστόσο, τρία μέλη του συνεργείου μίλησαν στο RS ανώνυμα και είπαν ότι οι δημιουργικές διαφορές τους ήταν εμφανείς στα γυρίσματα, σημειώνοντας ότι οι ηθοποιοί είχαν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις.

Οι διαφορετικές προσεγγίσεις των Lively και Baldoni

t Ends With Us

Σύμφωνα με το συνεργείο, και όσα αναφέρει το Bustle, η Lively είχε πολύ ισχυρές ιδέες για το πώς θα έπρεπε να δείχνει η ταινία. Ένα άτομο την περιέγραψε ως «πολύ επιχειρηματικά σκεπτόμενη και πρακτική», ενώ ο Baldoni λέγεται ότι ήταν το αντίθετο.

«Απλά προσέλαβε ανθρώπους που εμπιστευόταν, αλλά η Blake ήθελε πραγματικά να έχει άποψη για το κάθε τι, πράγμα που είναι εντάξει, είναι εκτελεστική παραγωγός», πρόσθεσε ένας άλλος υπάλληλος. «Κανείς δεν αναστατώθηκε από αυτό. Αλλά νομίζω ότι έμεινε κάπως έκπληκτη από το πόσο χαλαρός ήταν ο Justin».

Το πάθος της Lively μειώθηκε

ΜΠΛΕΙΚ ΛΑΙΒΛΙ

Ενώ η Lively ήταν αρχικά ενθουσιασμένη με την ταινία και είχε πολλές ιδέες για το styling και το ανθοπωλείο του χαρακτήρα της, το συνεργείο παραγωγής παρατήρησε ότι το πάθος της για το έργο μειώθηκε.

«Ο Justin ήταν λίγο άπειρος στο να διευθύνει ένα μεγάλο συνεργείο, και η Blake ήταν, στην αρχή, πολύ αυταρχική επειδή μας αντιμετώπιζε σαν μια μεγαλύτερη παραγωγή απ’ ό,τι ήταν. Στη συνέχεια, σταμάτησε να νοιάζεται», παρατήρησε ένας από το προσωπικό. «Κανονικά, αυτό δεν θα ήταν τόσο μεγάλο θέμα, πολλοί ηθοποιοί είναι έτσι, αλλά στην αρχή είχε επενδύσει τόσο πολύ, και στη συνέχεια, όσο περισσότερο αλληλεπιδρούσαν αυτή και ο Justin, τόσο λιγότερο νοιαζόταν γι’ αυτό».

Ένα ρεπορτάζ του THR στις 21 Αυγούστου ανέφερε, επίσης, ότι η Lively δεν ανυπομονούσε να επιστρέψει στα γυρίσματα μετά τις διπλές απεργίες των συγγραφέων και των ηθοποιών που σταμάτησαν προσωρινά την παραγωγή το 2023, ειδικά από τη στιγμή που εκείνη και ο Baldoni έπρεπε να γυρίσουν τις προσωπικές τους σκηνές μετά την απεργία.

Δεν υπήρχαν ορατοί καβγάδες

t Ends With Us

Ωστόσο, ενώ οι δημιουργικές τους διαφορές ήταν εμφανείς, ο Baldoni και η Lively εμφανιζόντουσαν φιλικοί μπροστά στο συνεργείο.

«Αισθάνομαι ότι πολλά από αυτά που βλέπετε στο διαδίκτυο το κάνουν να ακούγεται σαν να ήταν ένα εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, ενώ δεν ήταν με κανέναν τρόπο ή μορφή», δήλωσε ένα μέλος του συνεργείου. «Όλοι ήταν πολύ επαγγελματίες. Όλοι ήταν καλοί. Δεν φώναζε ο ένας στον άλλο».

Τα τρία μέλη του συνεργείου συμφωνούν ότι η ένταση της Lively και του Baldoni έχει υπερτονιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι αρκετή για να αποτρέψει τη συνέχιση της ταινίας. «Δεν νομίζω ότι μισούν ο ένας τον άλλον. Αλλά δεν νομίζω ότι θα δούλευαν ξανά μαζί», δήλωσε ένας από αυτούς.

Η ταινία έχει σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, και μια συνέχεια θα ήταν συνήθως αυτονόητη. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την αναφερόμενη διαμάχη και το γεγονός ότι η εταιρεία παραγωγής του Baldoni έχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα για τη συνέχεια της ταινίας βασισμένη στο βιβλίό της Hoover, «It Starts With Us», πολλοί γνώστες της βιομηχανίας αμφισβητούν το κατά πόσον μια συνέχεια είναι ρεαλιστική.

Ίσως θα μπορούσε πραγματικά να τελειώσει με το «It Ends With Us».