Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ τραβούν χωριστούς δρόμους και αρχίζουν να ρευστοποιούν την κοινή τους περιουσία, ώστε να μην υπάρχει κάτι που να συνδέει τις δύο πλευρές μετά το διαζύγιο. Έτσι, βγάζουν στο «σφυρί» μια έπαυλη αξίας 68 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η έπαυλη βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς και διαθέτει πισίνα, γήπεδα pickleball και μπάσκετ, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, ακόμη και ρινγκ πυγμαχίας.

σπιτι
Φωτογραφία από το εσωτερικό της έπαυλης

Το σπίτι είναι καταχωρημένο προς πώληση στην ιστοσελίδα «Zillow» για το ιλιγγιώδες ποσό των 68 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο χρειάζεται αρκετά χρήματα για τη λειτουργία του.

Ενδεικτικά, χρειάζεται περίπου 1.000 δολάρια την ημέρα για να λειτουργούν τα φώτα του, με τον μηνιαίο λογαριασμό ρεύματος να εκτιμάται πως ξεπερνάει τα 10.000 δολάρια.

Επίσης, ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να σκεφτεί και την εφορία, καθώς με βάση τη νομοθεσία στην Καλιφόρνια ο φόρος για αυτή την έπαυλη είναι περίπου 400.000 δολάρια.

Μάλιστα, η «New York Post» πρόσθεσε ότι ο φόρος για αυτό το σπίτι είναι αρκετά χαμηλός, καθώς αν βρισκόταν σε άλλη Πολιτεία θα μπορούσε να αγγίξει τις 800.000 δολάρια.

Μέχρι στιγμής, ορισμένοι υποψήφιοι αγοραστές έχουν επισκεφθεί το σπίτι, αλλά δεν φαίνεται να έχει «κλειδώσει» η αγορά του.

σπιτι