Έντονες φήμες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν, να είναι έτοιμοι να περάσουν στο επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κρήτη.

Δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Summer’s Cool» αποκάλυψε ότι οι δυο τους όχι απλά είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα, αλλά κι από πρακτικής άψογης τα έχουν ήδη δρομολογήσει όλα. Αυτό το διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν περνούν τις διακοπές τους στα Χανιά όπου είναι αγαπημένος προορισμός και των δύο.

«Το έχουμε ξανακούσει στις αρχές του καλοκαιριού, και τώρα έχουν φουντώσει και πάλι οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να επισημοποιούν τη σχέση τους το επόμενο διάστημα. Και μάλιστα, μάς ήρθαν πληροφορίες ότι τα έχουν κλείσει όλα και ότι είναι όλα έτοιμα και οι φίλοι τους το ξέρουν. Δε γνωρίζουμε περισσότερα, ούτε θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Να είναι καλά», είπε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης στον αέρα της εκπομπής.

Πάντως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κρατά σιγήν ιχθύος για το ευτυχές γεγονός, έχοντας επιλέξει συνειδητά να προστατέψει οτιδήποτε αφορά στην προσωπική της ζωή. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε σημειώσει: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη με τη νέα μου σχέση. Πλέον μεγαλώνοντας έχω μάθει και θέλω να προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσω στα social media ή δεν θα πιάσω το χέρι του συντρόφου μου. Δεν του αρέσει η αναγνωρισιμότητα του συντρόφου μου. Δεν μου το λέει, αλλά το καταλαβαίνω, είμαι και εγώ στην ίδια φάση, οπότε τέλεια».

Θυμίζουμε ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο για αρκετά χρόνια, όπου γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» το 2017.