Το πρώτο καλοκαίρι αγκαλιά με τα μωρά τους περνούν αρκετές ελληνίδες celebrtities, οι οποίες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Κάποιες έγιναν για πρώτη φορά μητέρες, ενώ άλλες χάρισαν στο πρώτο τους παιδί την καλύτερα παρέα: ένα αδελφάκι. Το Instagram γέμισε με χαρούμενες στιγμές από μαιευτήρια και φωτογραφίες με νεογέννητα μωρά που απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι στην αγκαλιά της μητέρας τους.

Οι αναρτήσεις των ελληνίδων celebrities στο Instagram συγκέντρωσαν πολλές θερμές ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς τους και έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας στα social media. Τρυφερές αγκαλιές, τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα, φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα, καλοκαιρινές βόλτες στην πόλη, τα παιχνίδια στο σπίτι και συγκινητικές αφιερώσεις… Μοναδικές στιγμές που κάνουν ακόμα πιο όμορφο το νέο κεφάλαιο της ζωής τους, αυτό της μητρότητας.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη, η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου είναι μερικές από τις παρακάτω ελληνίδες celebrities που διανύουν το πρώτο τους καλοκαίρι με το μωρό τους. Ας δούμε τις φωτογραφίες τους:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δανάη Μιχαλάκη

Αφροδίτη Σκαφιδά

Βίκυ Κάβουρα

Γιούλικα Σκαφιδά

Ελισάβετ Σπανού

Βασιλική Τρουφάκου

Έλενα Τσαγκρινού

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Ιλάειρα Ζήση Μαυρικίου

Κατερίνα Στικούδη

Μαρία Δαρσινού