Για την άρνηση της Δέσποινας Βανδή να τραγουδήσει σε συναυλία στο Τσεσμέ της Σμύρνης, καθώς αναρτήθηκε αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ πάνω στη σκηνή, τις σχέσεις του με τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και με τη θρησκεία, μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Η Δέσποινα Βανδή έκανε το αυτονόητο και της βγάζω το καπέλο. Οι καλλιτέχνες δεν τα κάνουν όλα μόνο για τα λεφτά, τα show, τη λάμψη και τη δόξα. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές όταν αφορούν στα εθνικά μας θέματα και στην προπαγάνδα πάνω από όλα που δε χωράνε στη μουσική. Η Δέσποινα Βανδή δεν έπεσε στην παγίδα. Της βγάζω το καπέλο. Η προπαγάνδα πρέπει να λείπει. Η Δέσποινα αντιμετώπισε και μεγάλη προσβολή» είπε ο τραγουδιστής, μιλώντας στο Summer΄s Cool.

«Πάντα όταν συνεργάζεσαι με τον Χρήστο Δάντη είσαι χαρούμενος, γιατί συνεργάζεσαι με έναν από τους καλύτερους Έλληνες τραγουδιστές. Η σχέση με τον Γιώργο Θεοφάνους είναι πάντα έντονη, γιατί είμαστε δυο άνθρωποι έντονοι. Όμως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και θαυμασμός», απαντά σε σχετική ερώτηση για τους δύο συναδέλφους του.

«Παρακολουθώ γενικότερα τι γίνεται. Δεν θα έλεγα όμως ότι είμαι και πολύ θρησκευόμενο άτομο», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τη σχέση του με τη θρησκεία.