Μετά από μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, ο Μίλτος Τεντόγλου βγήκε θριαμβευτής από το Stade de France έχοντας κατακτήσει το δεύτερο σερί χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο μήκος ανδρών.

H σύντροφός του, Πηνελόπη Γκιώνη, είναι πάντα στο πλευρό του και δεν χάνει αγώνα, καθώς είναι αθλητικογράφος με ειδίκευση στον στίβο και μάλιστα αρθρογραφεί σε μεγάλη αθλητική ιστοσελίδα όπου καλύπτει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα η Πηνελόπη Γκιώνη εξασφάλισε δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου, όπου ο έλληνας πρωταθλητής δήλωσε ότι επιθυμούσε να γράψει μία καλύτερη επίδοση, δηλαδή πάνω από τα 8.50 μ.

Η Πηνελόπη Γκιώνη από μικρή ήθελε να γίνει αθλήτρια του στίβου, αλλά τελικά ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, όπου αποφοίτησε από τη σχολή ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Καλύπτει δημοσιογραφικά τα αθλήματα του στίβου και, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της και κατά τη διάρκεια των αγώνων του σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά πάντα μια διακριτική στάση.

Οι φήμες λένε ότι με τον Μίλτο Τεντόγλου ήρθαν πιο κοντά στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και από τότε είναι πολύ αγαπημένοι. Η Πηνελόπη Γκιώνη αγαπάει τον στίβο και στηρίζει τον αγαπημένο της σε κάθε του βήμα.

Οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media είναι ελάχιστες, όπως και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι, εκτός αγωνιστικών χώρων, έγινε το 2022 στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ.