Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ τον χαρακτήρισε «κατά συρροή μοιχό» σε μια οργισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Wilson, μέσω του Threads που ανήκει στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ, περιέγραψε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla ως μη χριστιανό, ισχυρίστηκε ότι δεν νοιαζόταν για την κλιματική αλλαγή και έλεγε ψέματα για το πρόγραμμα αποικισμού του στον Άρη.

Τον εγκάλεσε επίσης για μια σειρά από υποθέσεις διακρίσεων και ισχυρίστηκε ότι κάποτε περιέγραψε τα αραβικά ως «τη γλώσσα του εχθρού».

Η Wilson έγραψε: «Δεν είσαι οικογενειάρχης, είσαι ένας μοιχός κατά συρροή που δεν σταματάει να λέει γ… ψέματα για τα ίδια του τα παιδιά. Δεν είσαι χριστιανός, απ’ όσο γνωρίζω δεν έχεις πατήσει ποτέ το πόδι σου σε εκκλησία. Δεν είσαι υπέρμαχος της και της προόδου. Όταν ήμουν 6 αποκάλεσες τα αραβικά «γλώσσα του εχθρού» έχεις δεχθεί ένα σωρό μηνύσεις για διακρίσεις και προέρχεσαι από το Απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής. Δεν «σώζεις τον πλανήτη», δεν δίνεις δεκάρα για την κλιματική αλλαγή και λες ψέματα για τον πολυπλανητικό πολιτισμό, τόσο ως δικαιολογία, όσο και επειδή θέλεις να δείχνεις σαν τον CEO από το Ready Player One. Θα μιλούσα για τις δηλώσεις του για τον ρυθμό γεννήσεων, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ καν με αυτά τα εθνικιστικά σ…».

Ο νοτιοαφρικανός δισεκατομμυριούχος έχει γίνει πατέρας 12 παιδιών τα τελευταία 22 χρόνια και έχει μιλήσει δημόσια για την άποψή του ότι υπάρχει υπερπληθυσμός στον κόσμο μας.

Έκανε τα παιδιά του με τρεις διαφορετικές γυναίκες, την Καναδή συγγραφέα Justine Wilson την μουσικό Grimes και την υπαλλήλου του, Shivon Zilis. Το μικρότερο παιδί του γεννήθηκε το 2024.

Η Βίβιαν και ο Μασκ έχουν εμπλακεί σε έναν πόλεμο δηλώσεων μεταξύ τους στα κοινωνικά δίκτυα, αφού ο Μασκ είπε ότι εξαπατήθηκε ώστε να επιτρέψει στον Γουίλσον να αλλάξει φύλο.

Αναφερόμενος στην Wilson με το γενέθλιο όνομα της, ο Musk ισχυρίστηκε ότι ο «γιος» του είχε «σκοτωθεί από τον woke ιό».

Η Wilson αντέδρασε σε αυτό το σχόλιο τον περασμένο μήνα, αμφισβητώντας ένα tweet του πατέρα της στο οποίο ισχυριζόταν ότι ήταν γεννημένη «gay και ελαφρώς αυτιστική».