Ο Σταμάτης Γονίδης έκανε δηλώσεις για το ατύχημα που είχε στο μπάνιο του, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται από «φρικτούς πόνους», που επιδεινώθηκαν από ακόμη ένα ατύχημα το οποίο οδήγησε σε ακύρωση προγραμματισμένης συναυλίας του.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool», αναφέροντας πως «η περιπέτεια ξεκίνησε πριν 20-25 μέρες. Είχα έρθει στο νησί μόνος μου, έπαθα ίλιγγο. Πήγα στην Αθήνα, έκανα μια ένεση και μετά από εξετάσεις διαπίστωσα ότι ήταν από τον λαβύρινθο. Όλα καλά. Έφαγα μια εβδομάδα με δέκα μέρες στην Αθήνα όπου ήθελα να τακτοποιήσω κάποιες υποθέσεις με κάποια συμβόλαια».

«Κάποια στιγμή μπήκα στο μπάνιο και όταν βγήκα βρέθηκα με το κεφάλι στο νιπτήρα ξαφνικά, γλίστρησα και μάτωσα το κεφάλι μου στη δεξιά πλευρά. Ευτυχώς, παρόλο που ήταν δυνατό το χτύπημα, δεν ήταν τίποτα. Είχα μια εμφάνιση την επόμενη μέρα, μου κάνανε μια ένεση κοκτέιλ και πήγα και τραγούδησα κανονικά. Όλα καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, σημείωσε ότι «μετά γύρισα στο νησί, γιατί ήθελα να δω και τη μικρή μου κόρη. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να την ξυπνήσω. Πόναγε λίγο η μέση μου. Πήγα να την πιάσω από την κούνια και να τη σηκώσω, είναι 16 κιλά η μικρή, έφαγα μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δυο. Έκανα τρεις συνεχόμενες μέρες ενέσεις κοκτέιλ. Δεν με έπιασαν και τώρα παίρνω ειδική αγωγή με κορτιζόνες».

«Όταν είμαι όρθιος δεν έχω πρόβλημα, περπατάω, όταν κάθομαι πονάω λίγο αλλά εντάξει, όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ, δεν μπορώ να κοιμηθώ, με το που πάω να γυρίσω, οι πόνοι είναι φρικτοί. Ο ορθοπεδικός μου είπε ότι θα πάρει δυο εβδομάδες, γιατί η μέση είναι ένα σημείο που… δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ. Δεν μπορείς να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς. Οι συναυλίες ακυρώθηκαν ενώ ήταν sold out, οι μουσικοί είναι χωρίς δουλειά. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό… Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση», ανέφερε μεταξύ άλλων.