Ντυμένοι στα λευκά φίλοι και συγγενείς είπαν χθες, Πέμπτη, το τελευταίο αντίο στην Ντέμη Γεωργίου, η οποία πέθανε αφότου υπέστη βακτηριακή λοίμωξη, η οποία της προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Η πρώην σύζυγός της, Άλκηστις Αλεξανδράτου, με την οποία είχαν χωρίσει από το 2019, δεν πήγε στην κηδεία της ακριβώς λόγω αυτής της άσχημης κατάληξης της σχέσης τους.

Ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και στίχους από το τραγούδι «Somewhere over the rainbow» και μιλά για το πόσο σκληρό είναι να μην μπορείς να αποχαιρετήσεις τον δικό σου άνθρωπο.

«Σε πόσες μέρες θα την ξεχάσουν; Άραγε μιλάει κανείς για το πως είναι να χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και να μην μπορείς να παραστείς στην κηδεία του;» γράφει, μεταξύ άλλων, η Άλκηστις Αλεξανδράτου για την Ντέμη Γεωργίου.

Η ανάρτησή της:

«Σκόρπιες σκέψεις.

Για εσάς έφυγε τη Δευτέρα για εμένα έφυγε 19/11/19

Ποσό σκληρό είναι να πρέπει να αφήσεις στην άκρη την απώλεια και να επιστρέψεις απότομα στην καθημερινότητα

Ποσό σκληρός ο αποχωρισμός τελεσίδικα

Ποσό σκληρό είναι για τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας λατρεύουν και δεν συμβιώνουν την απώλεια μας με τον ίδιο τρόπο να μας βλέπουν να υποφέρουμε

Ποσό σκληρό χαστούκι σου δίνει η πραγματικότητα;

Πόσα θεωρούμε δεδομένα;

Πως είναι να βλέπεις τον άνθρωπο που ήξερες καλύτερα στη ζωή σου να φεύγει.

Σε πόσες μέρες θα την ξεχάσουν

άραγε μιλάει κανείς για το πως είναι να χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και να μην μπορείς να παραστείς στην κηδεία του; ή είναι καλύτερα να σκέφτεσαι ότι είναι διακοπές και είναι θυμωμένος μαζί σου; But Fairwell».