Η Ελένη Πετρουλάκη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή Καλύτερα Αργά όπου μίλησε για την επαγγελματική της πορείας αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Κι εγώ περνάω ό,τι περνάνε όλες οι γυναίκες, κι εγώ προσπαθώ να διατηρούμαι. Πρέπει να ήμουν η πρώτη που μίλησε για την εμμηνόπαυση και την εξωσωματική. Είναι ελληνική νοοτροπία ότι μια γυναίκα στην εμμηνόπαυση ξόφλησε. Το θέμα είναι να αισθανόμαστε καλά όχι μόνο το φαίνεσθαι» τόνισε ενώ συνέχισε «Είμαι η ίδια, δεν έχω αλλάξει, κάποιος που με γνωρίζει βλέπει ότι είμαι πρόσχαρος άνθρωπος. Θεωρώ ότι έχει να κάνει με το πώς έχουμε μεγαλώσει. Εγώ μεγάλωσα στην Κρήτη από μία γιαγιά με ήθος και αξίες. Ό,τι κι αν συνέβη αυτά τα χρόνια δεν με αλλοτρίωσε. Είμαι η Λένα όπως με φωνάζουν στην Κρήτη. Μέσα σε αυτή τη διαδρομή έχω περάσει από διάφορες κακοτοπιές. Εγώ δεν ήξερα ούτε από λογιστικά ή οικονομικά» είπε.

Η γυμνάστρια ότι είναι παντρεμένη με τον Ίλια Ίβιτς και μαζί έχουν τέσσερις κόρες κι έτσι η ίδια αναφέρθηκε στις δυσκολίες του να έχεις παιδιά στην εφηβεία.

«Και οι δύο κάποιες φορές δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Είναι πολύ δύσκολο, είναι θέμα εποχής. Η νέα γενιά δεν έχει ενσυναίσθηση. Όταν βγαίνουν έξω μέχρι να μου απαντήσουν το τηλέφωνο περνάω δύσκολα» εξομολογήθηκε.

«Οι κόρες μου δεν θα ασχοληθούν με τα δικά μας επαγγέλματα. Είναι αθλήτριες και χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για να σπουδάσουν. Η μεγάλη πήρε αθλητική υποτροφία για να σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων. Έχουν ανταγωνιστικότητα με μένα, εγώ προσπαθώ να κάνω πίσω για να μην υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός. Μου ασκούν συνέχεια αρνητική κριτική για τα πάντα. Όπως λένε, εγώ δεν ξέρω τίποτα. Ρούχο δεν μου έχει μείνει, παπούτσι δεν μου έχει μείνει. Και είναι 4! Πήγα να κλειδώσω τα ρούχα και βρήκαν το κλειδί» επισήμανε.

«Για μένα η πιο σημαντική κατάκτηση είναι ότι έκανα παιδιά. Δεν μου λέει τίποτα η καριέρα. Ήταν μια δουλειά» είπε.

«Είμαι ένας άνθρωπος φυσιολογικός που έχει περάσει από εξωσωματικές με 8 κιλά πάνω, κάτω, έχω περάσει 3 εγκυμοσύνες και με δίδυμη κύηση, έχω περάσει από εμμηνόπαυση. Πολλές φορές δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με μένα. Πέρασα φάσεις που είχα αφήσει τον εαυτό μου. Είχα την τύχη να ξέρω τι να κάνω για να επανέλθω» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η γνωστή γυμνάστρια.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης η Ελένη Πετρουλάκη σχολίασε τα σχόλια που δέχεται στα social media «Να και τώρα που κάναμε τα μαλλιά κοτσίδα μπορεί να πουν ότι έκανα λίφτινγκ! Είναι απόλυτα φυσιολογικό να δεχόμαστε και την αρνητική κριτική. Θεωρώ ότι δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους όσοι σχολιάζουν. Εγώ δεν θα καθόμουν ποτέ να γράψω ένα σχόλιο. Είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν ασχολούμαι με τους άλλους γιατί δεν έχω χρόνο».

«Αν ήμουν δισεκατομμυριούχα θα βοηθούσα τον κόσμο. Απορώ με αυτές τις κυρίες που κάθονται. Με ενοχλεί η υποκρισία, εγώ είμαι ένας άνθρωπος χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν μπορώ να κάνω παρέα μαζί σου αν δεν σε συμπαθώ» συμπλήρωσε.

«Στον χώρο της τηλεόρασης έχω δει τόσες λυκοφιλίες. Θεωρείς τυχαίο ότι έχω να κάνω τηλεόραση από το 1996; Έχω υποστεί “μαχαιρώματα” και είπα “γεια σας”. Οι άνθρωποι που μου την έφεραν είναι ακόμα στην τηλεόραση. Δεν ξέρω πότε υπάρχει θεία δίκη» εξήγησε.