Ο στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης ρωτήθηκε για την Αθηνά Ωνάση και τον λόγο που δεν επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, με αφορμή μία φωτογράφιση που έγινε με φόντο σε ένα απ’ τα έξι Boeing που είχε αγοράσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

«Λείπει ένας Ωνάσης σήμερα, υπάρχουν περιοχές σαν την Πάρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη που προάγουν μόδα, αλλά όχι ελληνικά brands», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης στην εκπομπή «Summer’s Cool».

«Γενικά τα παιδιά που έχουν επώνυμους γονείς έχουν φοβία να εκτεθούν. Νομίζω ότι η Αθηνά πάσχει από αυτό το σύνδρομο και είναι κατανοητός ο φόβος που τη διακατέχει», πρόσθεσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Πληροφορίες πέρυσι ανέφεραν ότι η Αθηνά Ωνάση είχε ταξιδέψει στη Μύκονο με το ιδιωτικό της τζετ από την Ολλανδία. Η «χρυσή κληρονόμος» φέρεται να είχε βρεθεί και το 2018 στο νησί και κανείς δεν το είχε καταλάβει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή της αναφέρουν πως «η Αθηνά Ωνάση έχει μπει στο διοικητικό συμβούλιο μιας μεγάλης γαλλικής εταιρείας, που διατηρεί έναν όμιλο σούπερ μάρκετ. Το θέμα είναι ότι τα γαλλικά σάιτ λένε ότι ο όμιλος αυτός χρεωκόπησε».

Η Αθηνά Ωνάση φέρεται πλέον ζει σε ξύλινη βίλα στην Ολλανδία μαζί με τον ιταλό αγαπημένο της.