H ποπ σταρ των 80s, Κιμ Γουάιλντ, σε σπάνια συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι τον περασμένο χρόνο είχε προβλήματα στη σπονδυλική της στήλη και έπρεπε να καταβάλει προσπάθεια για να αποκτήσει ξανά την κινητικότητά της. Παραδέχτηκε ότι αισθάνεται τυχερή «που σηκώνεται από το κρεβάτι το πρωί».

«Είμαι πολύ ευγνώμων άνθρωπος. Υπάρχουν πολλά πράγματα, πολλοί λόγοι για τους οποίους το λέω αυτό, επειδή για τέσσερις μήνες πέρυσι δεν μπορούσα να το κάνω αυτό και τώρα είμαι πανέτοιμη» είπε η σούπερ σταρ στην Express.co.uk.

«Είχα μια άσχημη κατάσταση με την πλάτη μου, όπου έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για να επανακτήσω την κινητικότητά μου. Γι’ αυτό και είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για όλα αυτά -το να σηκώνομαι από το κρεβάτι, να δίνω συναυλία και να κάνω παρέα με τον Nick Kershaw και την Carol Decker» συνέχισε.

«Ή το να εμφανίζομαι και να βλέπω ποιος θέλει να έρχεται σε μια παράσταση της Κιμ Γουάιλντ. Να βλέπω τα υπέροχα πρόσωπα των ανθρώπων στο κοινό. Μερικές φορές σχεδόν μου ραγίζει την καρδιά ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αντιδρούν σε μένα. Είναι πραγματικά συγκλονιστικός» κατέληξε.

Η σταρ έγινε μουσικό είδωλο μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου τραγουδιού «Kids In America» το 1981, το οποίο έφτασε στο Νο. 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο και πούλησε πάνω από τρία εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, Ωστόσο, παρά την επιτυχία της άφησε για πολλά χρόνια πίσω τη μουσική της καριέρα και ασχολήθηκε με την οικογένειά της και την κηπουρική.

Πηγή: AΠΕ