Η Σάρον Στόουν έκανε ξανά το διασημότερο σταυροπόδι του κινηματογράφου στο προφίλ της στο Instagram.

H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ φωτογραφήθηκε φορώντας κόκκινα εσώρουχα, μπλε γόβες κι ένα μεγάλο κολιέ με πέρλες. Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημείωσε: «Βασικά δικιά σου».

Το «Βασικό Ένστικτο» ανήκει στην κατηγορία των ερωτικών θρίλερ που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία απογειώνοντας την καριέρα της Σάρον Στόουν. Η απλώς γνωστή μέχρι τότε Σάρον Στόουν πήρε τον ρόλο της Κάθριν Τρεμέλ μετά από οντισιόν και, αφού προηγουμένως τον είχαν αρνηθεί, λόγω κυρίως των πολύ τολμηρών σκηνών, πρωτοκλασάτα γυναικεία ονόματα της εποχής, όπως η Κιμ Μπάσιντζερ, η Μέλανι Γκρίφιθ, η Μεγκ Ράιαν, η Τζούλια Ρόμπερτς και η Μισέλ Φάιφερ. Η ταινία του 1992 σε σκηνοθεσία Πολ Βερχόβεν ανέδειξε την ηθοποιό Σάρον Στόουν σε σύμβολο του σεξ και σε όνομα πρώτης γραμμής στον κινηματογράφο. 

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, λόγω αυτής της ταινίας έχασε την επιμέλεια του γιου της. «Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου. Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου, το μικρό μου αγοράκι “ξέρεις ότι η μητέρα σου γυρίζει ταινίες σεξ;”. Ήταν μία μορφή κακοποίησης από το σύστημα, επειδή έκανα αυτήν την ταινία. Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν σχεδόν γυμνοί στην τηλεόραση και εγώ έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου, γιατί εσείς ίσως είδατε ένα δέκατο έκτο του δευτερολέπτου πιθανού γυμνού από εμένα», είπε.