Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε στο TikTok ότι δέχτηκε ένα αρνητικό σχόλιο με αφορμή τη συνάντηση που είχε με την ανιψιά του. Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο χορογράφος αποκάλυψε το αρνητικό μήνυμα που έλαβε.

Συγκεκριμένα, το σχόλιο αναφέρει: «Πάρτε το παιδί μακριά από τον οροθετικό ρε». Θέλοντας να απαντήσει σε αυτό, ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο με την ανιψιά του, ενώ οι δυο τους ήταν έξω για καφέ.

Στο βίντεο ακούγεται ο Τάσος Ξιαρχό να τη ρωτάει: «Έφη τον αγαπάς τον θείο;», με το κορίτσι να απαντά: «Ναι». Στη συνέχεια, της λέει: «Τον αγαπάς πολύ; Ό,τι κι αν είναι;», με εκείνη να γνέφει καταφατικά. Το κορίτσι αργότερα του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε: «Η απάντηση είναι η αγάπη της ανιψούλας μου. Να μάθετε να αγαπάτε. Σώζει ζωές».

@tasosxiarcho

Replying to @hitman η απάντηση ειναι η αγάπη της ανηψούλας μου. Να μάθετε να αγαπάτε. Σώζει ζωές

♬ original sound – Tasos Xiarcho

Πρόσφατα, ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι οροθετικός. Μιλώντας στο podcast που παρουσιάζει η Δάφνη Καραβοκύρη, ο 32χρονος χορογράφος ανέφερε πως «το σεξ μπήκε στη ζωή μου πολύ πρόσφατα, είμαι 32 ετών. Μέχρι τον κορωνοϊό, έκανα μια δύο φορές τον χρόνο κι αυτό κάτω από προγραμματισμό, όχι από έρωτα. Έκανα σεξ με τον χορό. Ήθελα αυτό κι είχα ξεχάσει τη ζωή του Τάσου. Το γνώρισα αρνητικά το σεξ. Το έκανα πολύ έντονα, πολύ απότομα. Ντρέπομαι για στιγμές. Τώρα θα αρχίσω να το απολαμβάνω. Πριν από δύο χρόνια, τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα κι είπα “έχω AIDS”. Είχε πολλά αγκάθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου, γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί» είχε σημειώσει.