Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για το «μυστικό» μιας επιτυχημένη σχέσης, μέσα από τη δική του εμπειρία, αφού είναι ζευγάρι 20 χρόνια με τη σύζυγό του, Κατερίνα.

Ως καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» που προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου, ο Θανάσης Πάτρας τόνισε ότι όσο καλύτερα γνωρίζεις τον άλλο, τόσο περισσότερο μοιράζεσαι και βάζεις το «εγώ» σου σε δεύτερη μοίρα.

«Πρέπει να παλεύουμε για τη σχέση μας. Να αγωνιζόμαστε. Η σχέση θέλει δουλειά, θέλει κόπο, θέλει αγάπη και αμοιβαιότητα, και τέλος σεβασμό» σημείωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Το βασικότερο μυστικό για τις σχέσεις είναι η δουλειά. Δεν εξιδανικεύουμε τις σχέσεις, αλλά είμαστε πολύ εγωιστές για να μοιραστούμε. Οι ιδανικές σχέσεις στα πρώτα 2 χρόνια αρχίζουν να εξαϋλώνονται. Αυτό που ζούμε είναι η ζωή, έχει αναποδιές, προβλήματα δυσκολίες, χαρές και λύπες» συμπλήρωσε.

«Μέσα αυτή τη διαδικασία γνωρίζεις περισσότερο τον άλλον. Δεν υπάρχει εγχειρίδιο χρήσης για τις σχέσεις. Η επικοινωνία και η αγάπη είναι δυο βασικά συστατικά. Αν αγαπάς τον εαυτό σου, αγαπάς και τον άλλον» κατέληξε ο Θανάσης Πάτρας.