Μία σπάνια ανάρτηση με τη μητέρα της έκανε η Ταμίλα Κουλίεβα στo προφίλ της στο Instagram. Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τη μητέρα της, με τους folllowers να παρατηρούν την ομοιότητα μεταξύ τους.

Στη λεζάντα η Ταμίλα Κουλίεβα έγραψε: «Καλό μήνα παιδιά! Να περνάτε όμορφα! Με αγαπημένα πρόσωπα..! Η μαμά μου».

Η Ταμίλα Κουλίεβα έχει αδυναμία στη μητέρα της και  φροντίζει να περνά μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Με κοντά μαλλιά, ίδιο χαμόγελο και πολλά ίδια χαρακτηριστικά του προσώπου, ποζάρουν μαζί και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για μαμά και κόρη.

«Στον χαρακτήρα είμαι ίδια με τη μητέρα μου και εμφανισιακά. Η μητέρα μου μένει στη Μόσχα. Όσο μεγαλώνεις ανακαλύπτεις ότι έχεις μεγάλη σχέση, ότι τους κουβαλάς έτσι κι αλλιώς. Αρέσει ή δεν αρέσει στον καθένα τα χαρακτηριστικά των γονιών, τα υιοθετείς. Μαθαίνεις τι σημαίνει σχέσεις, να αγαπάς, μαθαίνεις τον τρόπο που συμβιώνουν οι γονείς σου και είναι πρότυπο. Κατά κάποιο τρόπο αντιγράφεις τους γονείς σου. Κάποια στιγμή ήταν δύσκολο να τη δω τη μητέρα μου. Είναι κάτι που με απασχολεί γιατί η μαμά μεγαλώνει», είχε πει σε συνέντευξή της η Ταμίλα Κουλίεβα στο «Καλύτερα αργά».