Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο σύζυγός της, Ντάνι Μόντερ γιορτάζουν 22 χρόνια γάμου. Η 56χρονη διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στo Instagram, με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, από το παρελθόν. Σε αυτό, το ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, ενώ είναι και οι δύο ντυμένοι στα μαύρα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Τζούλια Ρόμπερτς έγραψε: «Εμείς, 22 χρόνια».

Η σταρ συνάντησε για πρώτη φορά τον σύζυγό της, επαγγελματία κινηματογραφιστή που εργάζεται σε ταινίες του Χόλιγουντ από το 1996, στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» του 2001. Παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του 2002 και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν τα δίδυμα Χέιζελ Πατρίσια και Φιννέους Γουόλτερ, ενώ το 2007 τον γιο τους Χένρι Ντάνιελ.

O πρώτος γάμος της Τζούλια Ρόμπερτς ήταν με τον τραγουδιστή της country μουσικής Lyle Lovett, με τον οποίο χώρισε το 1995, ύστερα από μόλις 21 μήνες γάμου. Ήταν επίσης αρραβωνιασμένη με τον Κίφερ Σάδερλαντ, ωστόσο οι δύο τους χώρισαν τρεις μέρες πριν τον γάμο τους, το 1991.