Για την επερχόμενη συνεργασία με τη Μαρίνα Σάττι και τη χορωδία της, Chores στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Λένα Παπαληγούρα, στην εκπομπή Fay’s Time.

«Τώρα βρισκόμαστε σε πρόβες για τις Ικέτιδες που θα έχουμε τη χαρά να παίξουμε στην Επίδαυρο. Το λέω έτσι γιατί για εμάς αυτό το θέατρο έχει ένα ειδικό βάρος, είναι πανέμορφο. Είναι μια φοβερή τιμή το να βρίσκεσαι εκεί και είναι και φοβερό το αίσθημα. Είναι μια παράσταση του θεάτρου Τέχνης που για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαι και απόφοιτος του θεάτρου Τέχνης και νιώθω μια ιδιαίτερη συγκίνηση που το κάνουμε αυτό εκεί, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, με έναν πολύ ωραίο θίασο» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Υπάρχει και ένας υπέροχος χορός από τις Chores, που είναι η χορωδία της Μαρίνας Σάττι. Η Μαρίνα Σάττι θα είναι εκεί, θα έρθει να στηρίξει τη χορωδία που αυτή έχει δημιουργήσει. Εγώ την ξέρω πολλά χρόνια γιατί είχαμε παίξει μαζί σε μια σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, στο Γ4 του Alpha, προ αμνημονεύτων χρόνων. Ήμουν 20 χρονών τότε, έχουνε περάσει πάρα πολλά χρόνια» συνέχισε.

«Την ξέρω πολύ καλά, την εκτιμούσα και την εκτιμώ φοβερά από τότε, έχει φοβερές φωνητικές δυνατότητες και έχει φτιάξει αυτή τη χορωδία που είναι απίστευτο το έργο που κάνουν εκεί. Στην Επίδαυρο, λοιπόν, έρχεται η Μαρίνα ως σολίστ για να στηρίξει τη μουσική που γράφει ο συνεργάτης της, Χαράλαμπος Γωγιός και θα έχουμε την τύχη να συναντηθούμε εκεί. Μάλιστα θα έχουμε ένα μεγάλο σχήμα από τις Chores, δηλαδή θα είναι 50 κορίτσια που αυτό είναι πρωτόγνωρο και πολύ ωραίο γιατί στις Ικέτιδες πρωταγωνιστής με έναν τρόπο είναι αυτός ο χορός των γυναικών» σημείωσε η Λένα Παπαληγούρα.