Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» παραχώρησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης. Τον σπουδαίο ηθοποιό συνάντησε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης και μεταξύ άλλων συζήτησαν για τις δυσκολίες στον χώρο της υποκριτικής, τις αλλαγές που έφερε το #metoo, ενώ θυμάται το δικό του ξεκίνημα στην τηλεόραση στο πλευρό του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

«Έχω ζήσει ανταγωνισμό σε πολύ κακή μορφή και σε bullying. Δεν σε άφηναν να υπάρξεις, να αναπνεύσεις, γιατί αν η αναπνοή σου είχε κάτι ιδιαίτερο, σε έτρωγε η μαρμάγκα», δηλώνει ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

«Δεν με ήθελαν καθόλου, υπήρχαν συνάδελφοι που έλεγαν: αχ, δεν μου αρέσει αυτός ο Βαλαβανίδης. Δεν αντέδρασα όμως και δεν τα παράτησα ποτέ, γιατί είμαι… βουδιστής. Περιμένω στην άκρη να δω το πτώμα του εχθρού μου να περνάει. Όσο κινούμαι, θα παίζω», παραδέχεται ο ηθοποιός στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Δεν έδωσα ποτέ βάση στην επιτυχία. Αν το έπαιρνα τοις μετρητοίς, τώρα θα έπρεπε να ρίξω σε όλους από μία… σφαλιάρα. Άλλοι το κάνουν, γιατί έτυχε να κάνουν μία επιτυχιούλα στην τηλεόραση. Με το #metoo το θέατρο «έφτιαξε», ξεκαθαρίζουν τα ερίφια από τα πρόβατα», σημειώνει σε άλλο σημείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

«Εγώ κάνω τηλεόραση από την εποχή του Πρετεντέρη, στο «Εκείνες κι Εγώ», στο πρώτο με τον Κωνσταντάρα. Ήταν υπέροχος ηθοποιός, μου είχε δείξει μεγάλο σεβασμό. Όταν έγινε το remake της σειράς με τον Γιάννη Μπέζο, δεν μου ζήτησε κάποια συμβουλή. Δεν είναι τέτοιας κατηγορίας ηθοποιός», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Χρήστος Βαλαβανίδης.