Την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της 37χρονης δικηγόρου, περιέγραψε πως άκουσε την καταγγέλλουσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Μίλησα στο τηλέφωνο με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Είχαμε μια προσωπική συνομιλία αρκετών λεπτών. Είναι ένα πάρα πολύ γενναίο κορίτσι, πολύ τραυματισμένο ψυχολογικά και σωματικά. Αλλά και πάρα πολύ γενναίο», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Σαββάτου (29/6).

«Μιλώντας στο τηλέφωνο με την κυρία Πολυζωγοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης, θέλω να σας πω ότι άκουσα μια γυναίκα πραγματικά με σπασμένη φωνή, ραγισμένη, τσακισμένη. Αλλά παρόλα αυτά, με πολύ καθαρό μυαλό και πάρα πολύ αποφασισμένη», συμπλήρωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Το μόνο πράγμα που υπάρχει στον ορίζοντα της Σοφίας είναι το παιδί της και ζητήματα που άπτονται με αυτό», επισήμανε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού κλείνοντας το θέμα.