Ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024, λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, βρέθηκε στην εκπομπή «Fay’s Time». Ο 27χρονος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Δεν είχα πάντα όνειρο να γίνω ηθοποιός, αλλά ποδοσφαιριστής. Κάπου στο λύκειο άρχισε να μου μπαίνει η υποψία, μέσα από κάποιες παραστάσεις. Παρόλα αυτά, ερχόμενος στην Αθήνα έκανα άλλες δουλειές σπούδασα κάτι εντελώς διαφορετικό. Έχω μεγαλώσει στο Κιάτο και ήρθα στην Αθήνα στα 18. Τελειώνοντας τον στρατό έκανα μόνο υποκριτική και σπουδές» είπε αρχικά ο Ντάνιελ Νούρκα.

Όσο για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, ο 27χρονος δήλωσε: «Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο μήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο μήνες μπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα μαζέψει. Έπρεπε να καλύψω τη σχολή μου και τα έξοδά μου, έμπαινα στο ταμείο για να μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά. Έλεγα ότι “κάτι θα έρθει”. Πήγαινα πάρα πολύ με το ότι “κάτι θα έρθει”. Όταν παλεύεις πάρα πολύ για κάτι, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει, απλά δεν ήξερα το πότε».

Για το πώς θα αξιοποιήσει τα 100.000 ευρώ που κέρδισε, απάντησε: «Αρχικά θα κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν».