Η Νικόλ Κίντμαν γιορτάζει με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν, την 18η επέτειο του γάμου της. Η σταρ του Χόλιγουντ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια καλοκαιρινή φωτογραφία που τους δείχνει σε ένα μπαλκόνι, με φόντο τη θάλασσα. Η Νικόλ Κίντμαν είναι ξαπλωμένη, ενώ ο σύζυγός της δίπλα της παίζει κιθάρα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Νικόλ Κίντμαν έγραψε: «Για πάντα. Χαρούμενη επέτειο».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Σάντεϊ Ρόουζ, με την Φέιθ Μάργκαρετ να έρχεται στον κόσμο το 2010. 

Oσο για το μυστικό του γάμου τους, η Νικόλ Κίντμαν έχει αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της έναν απλό κανόνα που ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια: «Δεν έχουμε στείλει ποτέ μηνύματα [σ.σ. στο κινητό]. Μιλάμε όλη την ώρα και μέσω FaceTime, αλλά απλώς δεν στέλνουμε μηνύματα. Νομίζω πως τα μηνύματα μπορεί να παρεξηγηθούν μερικές φορές. Κι έχω αυτή τη συνήθεια να ξαναδιαβάζω τα μηνύματα και να σκέφτομαι, “Τι θέλει να πει με αυτό;”. Μετά το διαβάζω σε κάποιον και ρωτάω, “Μπορείς να μου το εξηγήσεις;”. Δεν το θέλω αυτό ανάμεσα στον ερωτικό μου σύντροφο κι εμένα».

Μετά τον χωρισμό της με τον πρώτο της σύζυγο, τον Τομ Κρουζ, το 2011 η Νικόλ Κίντμαν φημολογούνταν πως είχε σχέσεις με τον Λένι Κράβιτζ και τον Ρόμπι Γουίλιαμς, πριν γνωρίσει τον μουσικό Κιθ Έρμπαν το 2005. Ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά: την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ, oι οποίοι είναι Σαηεντολόγοι και έχουν απομακρυνθεί από τη μητέρα τους. «Είναι ενήλικες. Μπορούν να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν κάνει τις επιλογές τους να είναι Σαηεντολόγοι και ως μητέρα, είναι δουλειά μου να τα αγαπάω» έχει δηλώσει η ίδια.