Τον Γιάννη Στάνκογλου συνάντησε η Ελένη Τσολάκη, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Με φλερτάρουν αρκετά έξω, αν είναι κάτι που μου αρέσει θα φλερτάρω κι εγώ. Ο κόσμος νομίζω ότι φλερτάρει, αλλά δεν ξέρει τον τρόπο. Είναι μόνο στην εικόνα. Με εμποδίζει το ότι είμαι γνωστός. Αν είχα την ανωνυμία μου νομίζω θα ήταν πολύ πιο ωραίο, σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Δεν ξέρω να θα παντρευόμουν ξανά, δεν το έχω σκεφτεί, αλλά δύσκολα. Δεν μου λέει κάτι ο γάμος. Μια γυναίκα που θα με κέρδιζε, θα είναι εκείνη που δεν λέει ψέματα, να έχει καθαρό βλέμμα, καθαρό χαμόγελο, έναν κόσμο που μπορώ να έχω κάτι να πω μαζί της. Δεν μπορώ το πολύ πάνω μου. Είμαι ρομαντικός όταν πρέπει», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Έχω φάει αρκετές σφαλιάρες. Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος, η μητέρα μου δούλευε σε κλωστοϋφαντουργία νύχτα. Έχω μεγαλώσει αρκετά μόνος μου, δούλευα από τα 14 σε οικοδομή με τον πατέρα μου, έχω αλλάξει πολλές δουλειές μέχρι να φτάσω σε αυτό που μου αρέσει. Με την πρώην γυναίκα μου ήμασταν στη Νέα Υόρκη και μετράγαμε τα ψιλά για να πάρουμε το μετρό. Από άποψη κούρασης, από απογοητεύσεις», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Για τη σχέση που του χρέωσαν, ο ηθοποιός σημείωσε: «Ήταν περίεργο για εμένα γιατί δεν μου είχε τύχει και δεν ίσχυε κάτι. Δεν θέλω να το συνεχίσω και να πω κάτι παραπάνω για αυτό το κομμάτι. Είμαι από τα τυχερά παιδιά, με σέβονται οι δημοσιογράφοι. Μια φορά ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή, που μετά από εμένα έπαιξε ένα πρόσωπο που δεν θα ήθελα να είμαι στην ίδια εκπομπή. Πήρα τηλέφωνο την παρουσιάστρια και της είπα γιατί μου το έκανες αυτό, ήθελα να το ξέρω. Δεν θέλω να συνδέομαι με ανθρώπους τους οποίους δεν τους σέβομαι, που δεν εκτιμώ, που αν τους έβλεπα στον δρόμο μπορεί και να τους έκραζα».