Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Ζενεβιέβ Μαζαρί την Παρασκευή 14/06 και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου ρώτησε την παρουσιάστρια του First Dates να σχολιάσει την πρόσφατη συνάντηση της με την πρώην συνεργάτιδα της, Βίκυ Καγιά.

Αναλυτικότερα η Ζενεβιέβ Μαζαρί τόνισε πως «με την Βίκυ Καγιά βρεθήκαμε σε ένα event, δεν είναι η πρώτη φορά. Φαντάζομαι δεν θα είναι και η τελευταία. Προς Θεού, δεν ξέρω τι μου λες… Με την Βίκυ δεν έχουμε επικοινωνία αλλά δεν έγινε κάποιο σκηνικό. Δηλαδή ήμασταν σε ένα event πάρα πολύ όμορφο, με κόσμο που ξέρω εκ παιδιόθεν. Δεν διασταυρώθηκαν τα βλέμματα μας».

«Δηλαδή δεν την είδα την Βίκυ, ήμασταν σε εντελώς διαφορετικό τραπέζι. Θα ρωτήσω τον σύζυγο μου, δεν το ξέρω παιδιά! Είμαι αλλού! Δεν το πήρα χαμπάρι! Γιατί όμως να μην τον χαιρετίσει τον άντρα μου; Αυτό είναι το θέμα;» συνέχισε η ίδια.

«Όχι, ότι χαιρέτησε τον άνδρα του και δεν χαιρέτησε εσένα» απάντησε τότε η ρεπόρτερ της εκπομπής με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να επιμένει πως «δεν το είδα παιδιά αυτό, δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν ξέρω τι μου λέτε. Δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ σας, πραγματικά μπορεί αν ήμουν εγώ αλλού. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο event με πάρα πολύ κόσμο» επισήμανε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Με την Βίκυ δεν έχουμε κρύψει ότι δεν έχουμε επικοινωνία και νομίζω ότι είναι πολύ φυσιολογικό. Κάποιες σχέσεις τελειώνουν, προχωράμε και δεν το καταλαβαίνω τώρα αυτό. Δηλαδή το βρίσκω και λίγο αστείο το ότι το συζητάμε αυτό… Έχουμε πάρει διαφορετικούς δρόμους, δεν το θεωρώ περίεργο» κατέληξε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.