Οι Coldplay πραγματοποίησαν δύο μοναδικές συναυλίες στην Αθήνα «μαγεύοντας» το ελληνικό κοινό, το οποίο και κάλεσαν να συμμετάσχει στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «All my Love» που πραγματοποιούνται το Ηρώδειο. Όπως ήταν αναμενόμενο, χιλιάδες ήταν οι θαυμαστές του συγκροτήματος που σχημάτισαν ουρές έξω από το Ηρώδειο αποδεχόμενοι το κάλεσμα των Coldplay στο Instagram.

Περίπου 2.000 θαυμαστές των Coldplay συμμετείχαν στο νέο τους video clip, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Ηρώδειο, την περασμένη Δεύτερα. Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δημοφιλές συγκρότημα στο TikTok δείχνει αυτή τη «μαγική» ατμόσφαιρα, καθώς ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος, το κοινό συνέχισε να τραγουδάει το νέο τους τραγούδι.

Στο βίντεο βλέπουμε τον frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν, να φιλά το πάτωμα του Ηρωδείου, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό του προς τον αρχαιολογικό χώρο.

Όπως έγινε γνωστό, το ποσό που δόθηκε για τις άδειες, την παραγωγή και όλα τα διαδικαστικά που χρειάστηκαν για τα γυρίσματα του «All my Love» ήταν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ.